Ajánló

Tartsanak velünk és olvassanak Credót 2023-ban is!

Nem csak egy előfizetés.

Miért?

  1. Mert a Credo sokszínűségével is egy irányba, Krisztusra mutat. Keresztény értékeket képviselve, szellemi táplálékot szolgáltatva: teológiájában elkötelezetten lutheránus, de nyitott az ökumené jegyében más felekezetek felé is.
  2. Mert a Credo olyan kulturális lap, amely a felelős és szabad gondolkodás jegyében készül, s olvasói egy olyan közösség tagjai, akiknek fontos, hogy aktuális társadalmi kérdésekről közösen gondolkodjanak, erősítve ezzel is keresztény identitásukat, s hitelességüket. Szerzőink – történészek, művészet-, zene- és irodalomtörténészek, teológusok, írók és költők, hívők és egyházon kívüliek – segítenek egy-egy kérdéskör továbbgondolásában. Együtt kutatjuk és gyűjtjük, őrizzük és közreadjuk, közkinccsé tesszük értékeinket: ezáltal is tanítva és tanulva kereszténységünkről, evangélikusságunkról, betöltve a missziói parancsot.
  3. Mert a természet értékeinek védelme közös ügyünk és keresztény felelősségünk. Ebből a megfontolásból a Credo környezetbarát papíron jelenik meg.
  4. Mert ha előfizet a Credóra, azzal nemcsak egy kiadót támogat, hanem költőket, írókat, képző- és iparművészeket, kutatókat, szerkesztőket, bolti eladókat – és még a nyomda munkatársait is. Ráadásul a Credo teljesmértékben magyar termék. Vegyen hazait!
  5. Mert a Credo négy tematikus lapszámának köszönhetően folyamatosan, egész évben érkeznek előfizetőinkhez az olvasnivalók, amelyek között mindenki talál kedvére valót.

Fotó: Fortepan/Gara Andor